Modlitwa za Biankę! Proszę poświęć uwagę

Czyli nasza duchowa broń

Moderatorzy: Łukasz Z., Misiek_jazz_man

Modlitwa za Biankę! Proszę poświęć uwagę

Postprzez katjusza Śr, 19 lis 2008, 01:33

Dowiedziałam się od mojej siostry o bardzo chorej dziewczynce. Jest malutka ma półtora miesiąca. Jej rodzice, ludzie dużej wiary proszą o wsparcie modlitewne i ewentualny post.

To co pisze tata Bianeczki:

"Nasza córeczka Bianka urodziła się całkiem zdrowa o 1 minutę wcześniej od swojego brata Danielka. W trzeciej dobie życia zachorowała na ropne zapalenie opon mózgowych.
Bakteria, która wywołała chorobę pozostawiła ślady w mózgu małej Bianki. Bianeczka nie ma większości odruchów noworodkowych, nie rusza buzią, nie robi żadnych minek, nie potrafi ssać. Z powodu zniszczonej tkanki mózgowej narasta wodogłowie, gdyż płyn mózgowo-rdzeniowy nie wchłania się.

Modlimy się o CUD uzdrowienia, powierzamy Biankę naszemu Panu z ufnością, że On ma nad wszystkim swoją pieczę. Nie ustajemy w modlitwach, modlimy się o mózg naszej córeczki, aby wszelkie zmiany się cofnęły i żeby wszystko zaczęło normalnie funkcjonować.

Wierzymy, że Bóg ma moc odbudować to, co jest zniszczone. Wierzymy Słowu Bożemu, które mówi, że Bóg "Czyni wielkie, niezbadane rzeczy i cuda, którym nie ma miary" (Job 9,10) i że „U Boga żadna rzecz nie jest niemożliwa" (Łk 1,37). Główka Bianki jest taka malutka, a Bóg jest taki potężny i pełen mocy!
"

Na stronie http://www.daniel-bianka.pl można na bieżąco czytać co dzieje się z malutką.
Pod tym linkiem można dopisać się do łańcucha modlitwy http://www.daniel-bianka.pl/lancych_modlitwy.php .
Pod każdym dniem jest wyświetlone imię i nazwisko osoby podejmującej modlitwę i post. Jest jeszcze wiele pustych dni bez wpisów.

Proszę w imieniu małej Bianeczki, poświęć choć chwilę na modlitwę za jej zdrówko.

Pan jest WIELKI i ja wierzę, że ma moc uzdrowić Biankę!
Prowadź mnie do chwały,
od zwycięstwa do zwycięstwa
katjusza
gospodarz

Re: Modlitwa za Biankę! Proszę poświęć uwagę

Postprzez TheKamillo Śr, 19 lis 2008, 16:03

Będziemy się modlić, niech się stanie.
TheKamillo
gospodarz

Postprzez katjusza Cz, 20 lis 2008, 10:18

To bardzo budujące widzieć jak zapełnia się lista dyżurów modlitwy z dzieciątko.
Normalnie mnie to wzrusza, jesteście cudni :D
Prowadź mnie do chwały,
od zwycięstwa do zwycięstwa
katjusza
gospodarz

Postprzez aaricia Wt, 25 lis 2008, 22:35

podnoszę temat bo sytuacja jest krytyczna, w imieniu rodziców Bianki proszę Was bracia i siostry o mobilizację w walce w modlitwie i poście za uzdrowienie tego maleństwa. Kolejne dwa dni (26 i 27 listopada) będą niezwykle ważne.
więcej o aktualnej sytuacji przeczytacie na stronie: http://www.daniel-bianka.pl/01_30_11.php

zostańcie z Bogiem
Ula
Obrazek
aaricia
bywalec

Postprzez dymi Wt, 27 lip 2010, 16:20

Minęło sporo czasu od kiedy prosimy braci i siostry z różnych Kościołów i Wspólnot o modlitwę za Biankę i jej rodziców. Sytuacja była wielokrotnie dramatyczna, Bianka miała nie widzieć według diagnoz lekarskich, miała być całkowicie niepełnosprawna, upośledzona... nawet wątpliwe było czy będzie żyła... jej mózg był zniszczony
Obrazek
Obrazek

po lewej zdrowy mózg, po prawej mózg Bianeczki..

Dzisiaj dostałem maila od Marcina ( tata Bianeczki).
Tak wygląda dzisiaj Bianka:
Obrazek
Obrazek

Bóg jest cudowny!!
za Tobą do końca będę biegł!!!!

Obrazek
http://www.aplica.fora.pl/ - zapraszamy!!! :)
www.metanoia.priv.pl
dymi
przyjaciel

Postprzez marlena Pt, 6 sie 2010, 14:51

Tak, Chwała Bogu!
Super Krzyś że zamieściłeś dowody, słyszałam o tym że Pan wysłychał w taki sposób że uzdrowił:)
Bianka wielu "leżała" na sercu:)
pozdrawiam Marlena
"Miłość nie jest kochana!" Św Franciszek
marlena
odwiedzający

Powrót do Modlitwa